• Deň rodiny 2024

          • Milí rodičia, učitelia, žiaci, aj tento rok Vás srdečne pozývame na krásnu akciu Deň rodiny. Pripravený je bohatý program v oblasti poradenstva a prevencie, pozrieme si zásah hasičov, psovodov, vojakov, naučíme sa prvú pomoc, zacvičíme si so Sparťanmi alebo cvičenia na zdravý chrbát, a veľa ďalšieho. Pripravené je občerstvenie, káva a hudobne bude akciu sprevádzať naša školská kapela a tiež jeden hudobný hosť.

            Veľmi sa na Vás tešíme, príďte sa s nami zabaviť, veď takéto podujatie je u nás v škole iba raz za rok!

          • Vesmír očami detí

          • Dňa 24. apríla 2024 sa konalo slávnostné vyhodnotenie okresného kola výtvarnej súťaže "Vesmír očami detí 2024". Je pre nás veľkým potešením,  že žiačky našej školy, Monika Masárová, Silvia Mária Ďurinová a Nela Krausková sa umiestnili na jednom z víťazných miest 3. kategórie okresného kola a postupujú do celoslovenského finálového kola tejto výtvarnej súťaže. O to väčší úspech to je, že v každej kategórii bolo zo všetkých zaslaných prác z celého okresu vyhodnotených len prvých 5 najlepších  a naše dievčence obsadili hneď 3 miesta. Zároveň sa tešíme na výsledky celoslovenského kola a dievčatám držíme palce!

          • Beseda s bývalým profesionálnym horolezcom

          • V utorok 30. 4. našu školu navštívil bývalý profesionálny horolezec - p. Igor Šimo. Chceme sa mu touto cestou veľmi pekne poďakovať za to, že si našiel čas a zdieľal s nami bohaté skúsenosti zo svojho profesionálneho (i súkromného) života v horách a na vrchoch. Neraz riskoval svoj život, aby zachránil cudzí.

            Veríme, že nás všetkých v niečom inšpiroval a prehĺbil našu lásku k prírode a k životu.

            Prajeme mu všetko dobré!

        • Nadpis

        • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Sint, adipisci, quibusdam, ad ab quisquam esse aspernatur exercitationem aliquam at fugit omnis vitae recusandae eveniet.

          Inventore, aliquam sequi nisi velit magnam accusamus reprehenderit nemo necessitatibus doloribus molestiae fugit repellat repudiandae dolor. Incidunt, nulla quidem illo suscipit nihil!Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.