• Oznam o uzatvorení časti areálu a telocvične

          • Dňa 9.4.2018 sa začnú realizovať rekonštrukčné práce telocvične na Pribinovej ulici. V prvej fáze pôjde o budovanie prístavby telocvične z dvora školy. Preto upozorňujem, že časť areálu bude ohradená ako stavenisko, kde bude prísny zákaz pohybu a zdržiavania sa osôb, ktoré na stavbe nepracujú. Žiaci ročníkov 5.-9. budú triednymi učiteľmi poučení o bezpečnosti a pohybe v školskom areáli. Prosíme verejnosť o rešpektovanie obmedzení v areáli školy, ktoré robíme preto, aby naši žiaci mohli cvičiť v peknej a bezpečnej telocvični. Týmto dňom sa dočasne rušia všetky prenájmy telocvične, prístup do telocvične do odvolania nebude možný. PaedDr. Anna Chlupíková, riaditeľka školy.

          • Záhradkári, ďakujeme!

          • Veľmi pekne ďakujeme Základnej organizácii Zväzu záhradkárov v Novákoch pod vedením p. C. Gatiala za dlhoročnú spoluprácu i za tohtoročnú úpravu ovocných stromov v školskom sade na Pribinovej ulici. A jar už môže začať! Tešíme sa na jabĺčka, ktoré aj vďaka vašej každoročnej pomoci isto aj tento rok na jeseň zozbierame. Do galérie Záhradkári, ďakujeme! boli pridané fotografie.

      • Nadpis

      • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Sint, adipisci, quibusdam, ad ab quisquam esse aspernatur exercitationem aliquam at fugit omnis vitae recusandae eveniet.

        Inventore, aliquam sequi nisi velit magnam accusamus reprehenderit nemo necessitatibus doloribus molestiae fugit repellat repudiandae dolor. Incidunt, nulla quidem illo suscipit nihil!Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.