• Odporúčané knihy

• Jozef Laborecký - Hudobný terminologický slovník

Peter Šidlík, Božena Dlháňová - Malá kniha o hudbe

Naďa Hrčková - Dejiny hudby I., II., III., IV., V., VI.

Mária Klimanová, Anna Podhorná - hudba očami detí

Kolektív autorov - Kniha pre mladých hudobníkov

• Prezentácie žiakov

• Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Sint, adipisci, quibusdam, ad ab quisquam esse aspernatur exercitationem aliquam at fugit omnis vitae recusandae eveniet.

Inventore, aliquam sequi nisi velit magnam accusamus reprehenderit nemo necessitatibus doloribus molestiae fugit repellat repudiandae dolor. Incidunt, nulla quidem illo suscipit nihil!Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

• Všetko o hudobnej výchove v škole

Vyučujúci: 1. stupeň - Mgr. Kiabová M, Mgr. Kováčová, Mgr. Pažická, Mgr. Nemčeková, Mgr. Zvalová, Mgr. Majerová, Mgr. Jakubisová2. stupeň - Mgr. Lajčáková, PaedDr. Chlupíková
    • Nadpis