• Burza stredných škôl

          • V našej škole sa 28.11. 2023 uskutočnila Burza stredných škôl. Rodičia a žiaci 8. a 9. ročníka sa tak mohli dozvedieť užitočné informácie o aktivitách, kritériách a podmienkach prijatia na SŠ. Všetky svoje otázky mohli individuálne konzultovať so zástupcami jednotlivých SŠ. Teší nás záujem o danú akciu zo strany rodičov, žiakov a aj SŠ. 

            Ďakujeme!

          • Burza stredných škôl

          • Milí rodičia!

            Pozývame Vás a Vaše deti na podujatie Burza stredných škôl.

            Cieľom tejto burzy je priblížiť Vám možnosť štúdia na SŠ v našom okrese. Burza je určená pre rodičov a žiakov 8. a 9. ročníka.Predstaví sa Vám sedem stredných škôl, ktoré pôsobia v okrese Prievidza. Môžete získať aj cenné informácie o duálnom vzdelávaní. Podujatie sa bude konať 28.11.2023 od 15:30 - 16:30 hod. v Základnej škole na Pribinovej ulici. Stredné školy Vám svojimi prezentáciami predstavia ponúkané odbory. Zástupcom jednotlivých škôl môžete položiť zvedavé otázky.

            Tešíme sa na Vás.

          • Hovorme o jedle

          • ​​​​​​​

            ​​​​​​​​​​​​​ Vyhodnotenie XI. ročníka týždňa Hovorme o jedle

            V mesiaci október sa uskutočnila celoslovenská súťaž Hovorme o jedle. Naša škola sa zapojila do dennej témy: Cukry, tuky, soľ. Z 308 zapojených škôl sme získali 1. miesto. Poďakovanie patrí spoločnosti Dobrota za sponzorský dar.

          • Rodičovské združenie

          • Vážení rodičia, pozývame Vás na Rodičovské združenie, ktoré sa uskutoční individuálnou formou. Dňa 20. 11. 2023 od 14.00 - 16.00 pre 1. stupeň v budove na Ul. J. C. Hronského a 21. 11. 2023 od 14.00 do 16.00 pre 2. stupeň na Pribinovej ul. K dispozícii sú Vám všetci vyučujúci. Cez edupage je potrebné zarezervovať si čas konzultácie. Ďakujeme za pochopenie. 

          • Vesmír - projekty štvrtákov

          • Štvrtáci po kapitole o vesmíre vytvorili projekty, ktoré prezentovali pred triedou. Pri prezentácii nás prekvapili mnohými zaujímavými informáciami.

          • Modlitby za duše

          • V období sviatku Všetkých svätých až po 8.november bola možnosť získať odpustky za duše v očistci. Na hodinách náboženstva sme sa učili nielen to, ako sa správne pripraviť na svätú spoveď (v ročníkoch 3. a 4. nám k tomu pomohlo aj malé spovedné zrkadielko), ale priblížili sme si aj význam toho, prečo je dôležité zriecť sa všetkého, čo nás učí byť zlými. Rozprávali sme sa o hodnote svätej omše a sviatosti Eucharistie, aj o dôležitosti našich modlitieb. Pomocou malých záložiek s modlitbou za zosnulých sme si našich milých zosnulých aj s láskou pripomenuli.

          • Predvianočné prekvapenie pre neziskovú organizáciu Jazmín v Handlovej

          •  Jazmín n. o. je nezisková organizácia poskytujúca všeobecne prospešné služby v zariadeniach sociálnych služieb krízovej intervencie v Handlovej. Ich klientami sú týrané ženy, matky s deťmi v krízovej situácii, ľudia bez domova vrátane seniorov, ktorí sa nachádzajú v hmotnej a sociálnej núdzi.

            Zbierka je dobrovoľná a dobročinná. Prispievať môžeme suchými potravinami, sladkosťami, drogériou, dokonca aj čistým oblečením (okrem spodného prádla).

            Viac informácií o tejto organizácii sa dozviete tu: 

            https://www.jazminhandlova.sk/https://www.jazminhandlova.sk/

            Vopred Vám ďakujeme za akúkoľvek formu pomoci ľuďom v núdzi.

            Ďakujeme!

          • "UPRAC SI DOMČEK-  PRISPEJEŠ POD STROMČEK!"

          • Opäť sa v priestoroch 1- 4 pripravujeme pomáhať.

            Počas predvianočného upratovania máte možnosť zabaliť čisté šatstvo, obuv, bižutériu, bytové doplnky, bytový textil, nepoužitú kozmetiku, drogériu, športové a školské potreby, knihy, hračky, spoločenské hry do tašiek alebo vriec.

            V termíne od 20.11. až do konca burzy môžete do budovy  ročníkov 1.-4. nosiť tašky. Burza potrvá od  4.12. - 15.12. denne okrem víkendu od 13.00-16.30. Zvyšné predmety a veci si ako každý rok preberie organizácia Úsmev ako dar.

            Výťažkom pomôžeme opäť tým, kto to naozaj v našej škole potrebuje.

            Za akúkoľvek účasť na tomto už tradičnom charitatívnom podujatí vopred ďakujeme.

          • IPčko.sk

          • Chceme dať do pozornosti bezplatnú, anonymnú psychologickú a sociálnu pomoc denne od 7:00 do 24:00 hod. cez chat a email. Ide o internetnovú linku dôvery, kde pomoc dostane každý, keď sa cíti zmätený, slabý, nešťastný, sklamaný, sám. Psychologická pomoc je poskytovaná nonstop bezplatne a anonymne prostredníctvom chatu a emailu. Ide o občianske združenie, ktoré chce byť  miestom skutočného stretnutia človeka s človekom. IPčko je súčasťou Integrovaného záchranného systému, Asociácie liniek pomoci, Koalície pre deti Slovensko, Asociácie nízkoprahových programov pre deti a mládež a International Association for Suicide Prevention.

             

            https://ipcko.sk/

        • Nadpis

        • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Sint, adipisci, quibusdam, ad ab quisquam esse aspernatur exercitationem aliquam at fugit omnis vitae recusandae eveniet.

          Inventore, aliquam sequi nisi velit magnam accusamus reprehenderit nemo necessitatibus doloribus molestiae fugit repellat repudiandae dolor. Incidunt, nulla quidem illo suscipit nihil!Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.