• Rodičovské združenie

          • Vážení rodičia, pozývame Vás na Rodičovské združenie, ktoré sa uskutoční individuálnou formou. Dňa 11. 3. 2024 pre 2. stupeň v budove na Pribinovej ul. a 12. 3. 2024  pre 1. stupeň na  Ul. J. C. Hronského. K dispozícii sú Vám všetci vyučujúci. Cez edupage je potrebné zarezervovať si čas konzultácie. Ďakujeme za pochopenie. 

          • Okresné kolo dejepisnej olympiády

          • 5.2.2024 sa uskutočnilo okresné kolo dejepisnej olympiády, v ktorom našu školu reprezentovalo 6 najúspešnejších zo školského kola. Žiakov čakali tri okruhy otázok. Prvý tvorili učivá, ktoré žiaci spoznali na hodinách dejepisu od začiatku školského roka. Druhý okruh ich zaviedol spoznávať históriu vybraných hradov nášho Slovenska. V tretej časti čakali žiakov otázky zamerané na históriu regiónu. Sme veľmi radi, že napriek náročnosti testov boli naši žiaci úspešní riešitelia.

            kat. C:

            9. miesto  - Daniela Kňažková (9.B)

            15. miesto  - Romana Kiabová (9.B)

            kat. D:

            1. miesto  - Ondrej Vindiš (8.C)

            7. miesto  - Michal Turk (8.C)

            kat. E:

            10. miesto  - Juraj Kováčik (7.C)

            11. miesto  - Nela  Nechalová (7.A)

            Všetkým žiakom gratulujeme a Ondrejovi prajeme veľa úspechov v krajskom kole.

          • Hviezdoslavov Kubín

          • Tak ako každý rok, aj teraz sme si prostredníctvom umeleckého slova zaspomínali na veľkého slovenského básnika - Pavla Országha Hviezdoslava. Súťažilo sa v dvoch kategóriách: v 2. kategórii súťažili žiaci 5. a 6. ročníka, v 3. kategórii žiaci 7., 8. a 9. ročníka. Všetky ukážky boli zaujímavé a všetci súťažiaci boli zodpovedne pripravení.

            V 2. kategórii v poézii sa na 1. mieste umiestnila Dorota Štangová, na 2. mieste Mia Procházková a na 3. mieste Vanesa Macková.

            V 3. kategórii v poézii sme  1. miesto neudelili, na 2. mieste sa umiestnili Vanessa Takšonyová a Silvia Mária Ďurinová  a na 3. mieste Emma Plekancová a Erik Šimkovič. 

            V 2. kategórii v próze zvíťazila Alžbeta Žemberová, 2. miesto získal Marco António Kotrha a 3. miesto patrí Lucii Hanzlíkovej.

            V 3. kategórii v próze sa na 1. mieste umiestnila Natália Roháčová a na 2. mieste Daniela Kňažková.

            Víťazom patrí blahoželanie a vďaka všetkým, ktorí si umeleckým slovom uctili nášho básnika a spisovateľa.

      • Nadpis

      • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Sint, adipisci, quibusdam, ad ab quisquam esse aspernatur exercitationem aliquam at fugit omnis vitae recusandae eveniet.

        Inventore, aliquam sequi nisi velit magnam accusamus reprehenderit nemo necessitatibus doloribus molestiae fugit repellat repudiandae dolor. Incidunt, nulla quidem illo suscipit nihil!Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.