• Ocenenie školy nadáciou Pontis

          •  Dňa 3.5.2017 sa uskutočnil v Auríéliu Bratislava 1. ročník výnimočného projektu nadácie Pontis - oceňovanie inšpirujúcich projektov z oblasti vzdelávania. Naša škola patrila medzi 15 finalistov, ktorí získali možnosť prezentovať na tejto výnimočnej súťaži svoj projekt a zároveň sme získali krásne ocenenie práce našej školy. 

          • Zapojili sme sa do dobrovoľnej zbierky Tehlička

          • V mesiacoch február až apríl sme sa zapojili do dobrovoľnej finančnej zbierky Tehlička pre Južný Sudán, ktorú organizuje občianske združenie Savio. Podarilo sa nám vyzbierať sumu 140 eur a dostali sme takéto pekné poďakovanie.

            "Zo srdca ďakujeme, že ste ako ZŠ Pribinova podporili deti a mladých v Južnom Sudáne.

            Aj Váš štedrý finančný príspevok 140,00 € do verejnej zbierky Tehlička bude použitý na kúpu učebníc a školských pomôcok potrebných na vzdelávacie programy a voľno časové aktivity pre viac ako 4000 detí ďalej na uniformy, jedlo a hygienické balíčky pre tie najchudobnejšie deti z utečeneckých táborov. Aj vďaka Vám im pomôžeme.

            Miestna saleziánska komunita je zárukou, že sa finančné prostriedky nestratia a budú použité na uvedený účel.

            Za Vašu štedrú pomoc zo srdca ďakujeme."

          • Úspešné riešiteľky krajského kola chemickej olympiády!

          • A máme tu dve skvelé, úspešné riešiteľky Krajského kola chemickej olympiády! Bianka Chalmovianska na 10. mieste a Timejka Homolová na 14. mieste v kraji zo 44 súťažiacich zúročili dlhodobú prípravu p. učiteľky Danky Turňovej a dokázali, že chémia sa v našej škole učí kvalitne, pútavo a vynikajúco. Blahoželáme žiačkam i p. učiteľke k úspechu!

      • Nadpis

      • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Sint, adipisci, quibusdam, ad ab quisquam esse aspernatur exercitationem aliquam at fugit omnis vitae recusandae eveniet.

        Inventore, aliquam sequi nisi velit magnam accusamus reprehenderit nemo necessitatibus doloribus molestiae fugit repellat repudiandae dolor. Incidunt, nulla quidem illo suscipit nihil!Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.