• Biblický deň.

          • Niekoľko desiatok detí z našej školy sa 4. mája zúčastnilo krásnej akcie v Nitrici s názvom Biblický deň. Bol to už v poradí 5. ročník.  Sprevádzala nás ním biblická postava Mojžiša. Každoročne túto akciu pripravuje a zabezpečuje občianske združenie erko - hnutie kresťanských spoločenstiev detí. Staršie deti pomáhali s prípravou dňa a sprevádzaním detí po jednotlivých stanovišťach. Hlad bolo možné zahnať nielen gulášom, púštnym chlebom, nekvaseným koláčom, ale aj Mojžišovou bradou(cukrová vata), ktorá najviac detí lákala. Deti prežili krásnu sobotu plnú smiechu, radosti a zábavy. 

          • Okresné kolo "Mladý záchranár CO"

          • Dnes /3.5./ sme sa zúčastnili na veľmi peknej a zaujímavej súťaží. Súťažilo sa v disciplínach, kde boli otázky z CO, dopravej výchovy, geografie, poskytovania prvej pomoci. Boli sme tu ako nováčikovia, získavali sme prvé skúsenosti. Z ôsmych družstiev sme skončili na 6. mieste. Naše družstvo v zložení - E. Putišková, N. Macková, A. Gilián a J. Jánošik nám prisľúbili, že o rok už budú do 3-tieho miesta! My im veríme a držíme palce, aby tento svoj cieľ splnili.Ďakujeme im za reprezentáciu školy.

      • Nadpis

      • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Sint, adipisci, quibusdam, ad ab quisquam esse aspernatur exercitationem aliquam at fugit omnis vitae recusandae eveniet.

        Inventore, aliquam sequi nisi velit magnam accusamus reprehenderit nemo necessitatibus doloribus molestiae fugit repellat repudiandae dolor. Incidunt, nulla quidem illo suscipit nihil!Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.